Fram till mitten på juni 2018 är stationshuset helt stängt för en större inre renovering. Det ska bland annat bytas all el, vi får nya toaletter, ny ventilation mm.  Obs! Nya priser och villkor för uthyrning kommer under våren.


PointingOm du vill göra en bokningsförfrågan skicka e-post till info[at]hindasstation.se eller sms alt. ring till 0708303150 – Mette Waldrop

Obs! En förfrågan räknas inte som en bokning, invänta bekräftelse!

HYRESVILLKOR
Uthyrningen bygger på självservice. Du möblerar själv efter behov och lokalerna ska sedan återställas (om inget annat avtalats) och lämnas i gott skick för nästa hyresgäst. Du ansvarar under hyresperioden för låsning, tillsyn och städning, samt att brand och säkerhetsföreskrifter efterföljs. Rökning i lokalerna är inte tillåtet. Stationshuset ligger mitt i byn. Visa hänsyn till grannarna! Du som hyresgäst betalar för eventuella skador som uppstår. Om lokalerna inte har lämnats i acceptabelt skick efterdebiteras städning. Särskilda regler gäller för hantering av sopor/sopsortering. Vid större fester och tillställningar tar du med dig dina sopor hem. Återvinningsstation finns nära för tomglas mm. Borttappad nyckel ersätts med kostnad för låsbyte.

Betalning sker mot faktura eller till något av alternativen:
SWISH 123 370 3691 eller BANKGIRO 286-5624