Uthyrning, lokaler, kalender

Obligatoriskt för alla som hyr är medlemskap i bygdegårdsföreningen Hindås station: 100 kr / år.

PointingKika gärna i vår uthyrningskalender för att se lediga tider. Bokningsförfrågan skickas med e-post till info[at]hindasstation.se eller kontakta 0708303150 – Mette Waldrop

Obs! En förfrågan räknas inte som en bokning, invänta bekräftelse!

I stora salen ryms cirka 70 personer vid sittande middag. Vi har därför porslin, glas mm till 70 personer.

Hyresgästen förbinder sig att inte utan tillstånd av vederbörande myndighet använda lokalerna för ändamål eller på sätt som i lag eller annan förordning är förbjudna. 

HYRESVILLKOR
Uthyrningen bygger på självservice. Du möblerar själv efter behov och lokalerna ska sedan återställas (om inget annat avtalats) och lämnas i gott skick för nästa hyresgäst. Du ansvarar under hyresperioden för låsning, tillsyn och städning, samt att brand och säkerhetsföreskrifter efterföljs. Rökning i lokalerna är inte tillåtet. Stationshuset ligger mitt i byn. Visa hänsyn till grannarna! Du som hyresgäst betalar för eventuella skador som uppstår. Om lokalerna inte har lämnats i acceptabelt skick efterdebiteras städning. Särskilda regler gäller för hantering av sopor/sopsortering. Vid större fester och tillställningar tar du med dig dina sopor hem. Återvinningsstation finns nära för tomglas mm.

Betalning sker mot faktura eller till något av alternativen:
SWISH 123 370 3691 eller BANKGIRO 286-5624